Executive

Business Executive Coaching - Üzleti személyes fejlesztő képzés


Az executive - felsővezetői - coaching a cégek magas beosztású vezetői számára nyújt sikeres támogatást munkájuk során. Célunk a személyes ügyfél és cége igényei mentén a jót még jobbá tenni. A közös munka biztosítja a keretet a meglévő és elérhető lehetőségek és eszközök eredményes használatához. A személyre szabott egyéni fejlesztő folyamat üléseinek alkalmával az executive coach az ügyfele pozitív tulajdonságaira építve, jó edzőként segít a vezetőnek a következő kiemelt területeken:

  • erősségei megtalálásában, alkalmazásában,
  • nehéz döntései meghozatalában,
  • a konfliktusok és a stressz kezelésében,
  • a személyes - karrier - célok elérésében,
  • a csoport támogatásában, motiválásában,
  • az asszertív kommunikáció erősítésében,
  • a vezetői hatékonyság növelésében.

Az intenzív, üzleti tréning formájú felsővezetői coach képzésünk a 2013. évi felnőttképzési törvény szerint engedélyezett képzés. Enegedély száma: 001591/2017/D003

A PRO BONA Kft., mint felnőttképzési intézmény felnőttképzési engedély száma: E-001591/2017

A következő négy hónapos, 160 órás képzés 2020. január 18-án (szombaton) indul.

Az oktatás 2020. január 18. - május 9. között folyamatosan (április 11. kivételével) szombati napokon, délelőtt 10.00-től este 18.00-ig tart.

Az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuper intenzív képzésen.

A legközelebbi négy hetes, 160 órás szuper intenzív képzés 2020. január 13-án indul és február 6-áig tart.

Az oktatás négy héten keresztül, hetente hétfőtől csütörtökig, minden képzési napon 10.00-18.00 óra között kerül megtartásra.

Választható nyílt napok időpontjai a központi képzési oldalon érhetőek el.

A coach képzés vezetője dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, az Állami Bankfelügyelet volt elnöke, aki számos pénzügyi szervezet irányításában vett részt az elmúlt évtizedek során. A trénerek és oktatók maguk is gyakorlott coachok.

A képzési intézmény vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, egyben az IAC világszintű kincstárnokaként (Treasurer) tagja a nemzetközi szervezet felsővezetésének - IAC Board of Governors - is, így a nemzetközi szintű, a coaching szakmát érintő információk első kézből érkeznek a résztvevők számára.

Módszerünk az eredményes coaching technikákat egységbe foglaló, pozitív visszajelzésekre építő, az egyes feladatokat előrelátóan megoldó proaktív szemlélet alkalmazása. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

A tréning célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az üzleti coaching során nélkülözhetetlen megközelítéseket és eszközöket. Elmélet és gyakorlat szerves egységet alkot. A nagyszámú esetgyakorlat felkészíti a résztvevőket a tanult módszerek alkalmazására, saját célú felhasználására.

Ajánljuk mindazoknak a közép- és felsővezetőknek, akik munkájuk (magánéletük) során szeretnék felhasználni a coaching eszközeit, a jót még jobbá akarják tenni.

Ugyanígy ajánljuk a coach szakmát megtanulni és gyakorolni kívánó közgazdászoknak, jogászoknak, HR-eseknek, PR-osaknak, pszichológusoknak, orvosoknak, pedagógusoknak, tanácsadóknak és minden olyan szakma képviselőjének, akik el kívánják sajátítani a felsővezetői coaching technikáit és maguk is coach-ként szeretnének dolgozni.

A Business Executive Coach képzés négy modulból és összesen 32 témakörből áll. Részletes tematika ide kattintva tölthető le (Word dokumentum).

Az oktatás kiscsoportos, a maximális létszám 10 fő.

A képzést sikeresen teljesítők Business Executive Coach tanúsítványt kapnak. A megszerzett tudás felhasználható a vezetői munkában, illetve önálló - cégek külső, vagy belső megbízottjaként végzett - vezetői coaching is vállalható a birtokában.

Részvételi információk:

 

A kurzus teljesítése: írásbeli (teszt), és szóbeli (gyakorlat) vizsga.

Helyszín: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10.

Teljes részvételi díj: 560.000,-Ft. (A részvételi díj bruttó ár és a vizsgadíjat is tartalmazza.)

Kamatmentes részletfizetés vehető igénybe. Az első részlet 80.000,- Ft., a további részleteket a képzés végéig kérjük megfizetni.

Jelentkezés:

E-mailen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Mobilon: 0630 442 7575

Online: Jelentkezési lap

 

További képzéseink leírásait ezen az oldalon találja meg: Képzési oldal


Adatvédelmi tájékoztató ide kattintva tölthető le.